Pop Punk at Rocks, Enschede (Bounds Of Modesty, The Positives)

Bounds Of Modesty en friends op Pop Punk Tour!

Het viertal uit Amsterdam met een grote liefde voor pop punk komt langs Rocks om energieke, harde emotionele nummers ten gehore te brengen samen met hun vrienden uit The Hearted, JASONWATERFALLS, Altitude en The Positives. Het beloofd een knallende avond te worden met ruige rocksongs en meezing- en springnummers. De opbrengst van de avond doneren de heren aan Stichting Opkikker, die zich op een mooie manier inzetten voor langdurig zieke kinderen. Zo wil Bounds Of Modesty niet alleen een mooie dag geven voor het publiek, maar ook hetzelfde terug kunnen geven aan de kids die dit het meeste nodig hebben.

Voor meer informatie over Bounds Of Modesty ga naar:
http://www.facebook.com/BoundsOfModesty
http://www.youtube.com/BoundsOfModesty

Bands:

- Bounds Of Modesty
- The Hearted
- JASONWATERFALLS
- Altitude
- The Positives

BOUNDS OF MODESTY
Bounds Of Modesty is een pop punk band uit het hart van Amsterdam met een geluid wat doet denken aan de moderne en klassieke pop punk giganten als en blink-182 enThe Wonder Years, met een groots Coldplay-geïnspireerd stadium rock gehalte. Het viertal is sinds 2010 actief met nationale tours, het uitbrengen van short films en albums en hebben de soundtrack geschreven voor de Nederlandse speelfilm 'Dromers' (met nummers geproduced door Robin van Loenen van Destine) die grootst in de bioscoop première is gegaan. Ook staan de jongens bekend om hun fleurige social media viral video's en emotionele, persoonlijke en meeslepende performances. Dit jaar touren de jongens met tracks van het nieuwe full-length album, geproduceerd door Tim van Doorn (Big Dog Recordings) en Bjørgen van Essen (Only Seven Left). Bounds Of Modesty's kern staat voor familie, levenskeuzes en verlies.
https://www.youtube.com/watch?v=wwAU5y-BuFM

JASONWATERFALLS
Zo catchy als de TLC song waar de Utrechtse band zijn naam aan ontleent, zijn ook de songs van JASONWATERFALLS. Energieke poprock songs met 80s synths, goed doortimmerde powerpop harmonieën en catchy hooks geven JASONWATERFALLS een voor Nederland unieke sound, die nog het best vergeleken kan worden met Britse acts als DON BROCO en You Me At Six. 3voor12 schreef: “JASONWATERFALLS heeft duidelijk maar één doel voor ogen: het bespelen van het publiek met vlotte moves en hooks van popliedjes die allemaal verminderd energiek zijn. JASONWATERFALLS zet een echte show neer. De handjes moeten (en gaan) de lucht in, de nummers wisselen zich vlot af en de refreintjes houden telkens net wat langer aan.”
https://www.youtube.com/watch?v=EvNjj_RXeqE

THE HEARTED
The Hearted is een energieke poppunk band uit Rotterdam. Met de mannelijke en vrouwelijke lead vocalen, catchy melodieuze gitaren en energieke drums, slaan zij een nieuwe weg in met invloeden van o.a. Blink-182, State Champs, Neck Deep en A Day To Remember. Op 1 mei 2017 bracht The Hearted de gloednieuwe single “Ink and Feathers” uit als voorproefje van hun aankomende EP.
https://www.youtube.com/watch?v=3qCsCWCivNY

THE POSITIVES
Jong, fris en onbezonnen. Met verdiende sporen in bands als The Power Line, voelde de jongens als een nieuwe muzikale stijl. Na hun vorming begin 2016, schrijven de jongens van The Positives nieuw materiaal en hebben ze hun eerste EP opgenomen. Hun geluid kan worden omschreven als een combinatie van poppunk en indierock.
https://m.youtube.com/watch?v=bVcZcr-bzHw

ALTITUDE
Sound quality with visual impact. Pop Rock and Funk concert with a dancing energy and attitude, a repertoire bringing together classics of pop rock with new arrangements and inspiring compositions. This is what you can expect from the band ALTITUDE.
https://soundcloud.com/altitudeofficial


Wat doen de uitgenodigde mensen?
24 gaan
53 zijn geinteresseerd
0 hebben afgewezen
133 hebben (nog) niet gereageerd

Over Cafe Rocks

Al sinds november 1994 dé rock kroeg van Enschede en omstreken met om de week live muziek op het podium.
Met een aantal jaarlijks terugkerende succesvolle live evenementen staat Rocks stevig op de kaart.

Cafe Rocks is 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend!


Openingstijden

Maandag: 19:00u - 04:00u
Dinsdag: 19:00u - 04:00u
Woensdag: 19:00u - 04:00u
Donderdag: 19:00u - 04:00u
Vrijdag: 15:00u - 04:00u
Zaterdag: 15:00u - 05:00u
Zondag: 19:00u - 04:00u


Boekingen

Voor boekingen kun je een mailtje sturen naar: bookings@caferocks.nl.

Of je stuurt een prive bericht via Facebook Messenger.