12-12-2020 19:08

In de huidige tijd kunnen mensen en bedrijven in de entertainment- en horecabranche geen droog brood verdienen. Cafés zijn gesloten, concerten en optredens zijn of worden geannuleerd. En wat denk je van al die mensen die hun werk achter de schermen doen bij concerten en optredens? Een heleboel ZZP’ers liggen momenteel gewoon stil aan de kant, langzaam te sterven.

Ook Cafe Rocks moet aan de beademing, maar heeft samen met Thunder Road Sessions wat moois bedacht: Thunder Road Rocks Sessions

We gaan gedurende de lockdown bij Cafe Rocks live registraties maken en deze, na post-productie, op de Rocks Facebook pagina streamen. Iedereen kan tegen betaling van een klein bedrag deze live registraties bekijken. We hebben het hier over optredens van een uur à vijf kwartier.

Het mes snijdt in dit geval aan meer dan twee kanten: Cafe Rocks, Thunder Road Recording Studio en de band kunnen hiermee toch nog een klein beetje verdienen, maar ook cateraar Big Sister’s Kitchen pikt een graantje mee want die gaat het eten verzorgen voor de bands. En jij kunt, vanaf je eigen bank, weer eens genieten van livemuziek in Rocks!

We gaan uiteraard op zoek naar de beste bands voor deze opnames, om het ook voor jou interessant te maken. Vooralsnog hebben we twee topbands weten te strikken: Circus Rens & The Meatballs en de waanzinnige CCR-tribuut The Fortunate Sons.

Als jij de entertainment- en horecabranche - en in het bijzonder Cafe Rocks en zijn/haar partners - ook een warm hart toedraagt en ook weer livemuziek in Rocks wil zien, bezoek dan deze videostreams voor een kleine vergoeding. Wij zijn er allemaal erg bij gebaat.

Keep on rockin’ and I hope to see you all there!

Muzikale groeten, Siegert a.k.a. Ziggy

ps Hier is een poll om te inventariseren wat men zou willen betalen voor dergelijke videostreams: https://poll.app.do/pg/thunder-road-rocks-sessions


Toon alle berichten

Berichten per jaar
2013 · 2014 · 2015 · 2016 · 2017 · 2018 · 2019 · 2020 · 2021 · 2022 · 2023 · 2024

Openingstijden
Ma t/m Vr
Za en Zo
16:00 - 04:00
15:00 - 04:00

Adres
Hofstraat 3
7511 HD ENSCHEDE

Media kanalen